Lelaki Ghairah & Bernafsu dengan Perut Ibu Hamil - Al-Ziyad News

Al-Ziyad News

Kerana Memberi Itu Suatu Kelebihan (Al-Ziyad)

12 Disember 2017

Lelaki Ghairah & Bernafsu dengan Perut Ibu Hamil


Igt tak lagi kisah sejenis lelaki yg "ghairah & bernafsu" dgn bentuk perut IBU HAMIL sehingga buat kerja terkutuk yg 9bulan10hari share lalu? Mereka ni ramai & semakin bertambah =( Golongan MAESOPHILIA ni seronok berimaginasi dengan bentuk badan ibu hamil berbanding wanita biasa =( Geli baca ayat2 diorng pasal pregnant mommy ni =( Sama2lah kita lindungi aurat kita.....


credit picture : Mommy farah abd halim

Fetishisme kehamilan (juga dikenali sebagai maiesiophilia atau maieusophoria adalah konteks di mana kehamilan dilihat oleh individu atau budaya sebagai fenomena erotik. Ia mungkin melibatkan tarikan seksual kepada wanita atau orang yang hamil atau kelihatan mengandung, daya tarikan untuk menyusu, atau tarikan ke peringkat kehamilan tertentu seperti impregnasi atau melahirkan anak.

Tidak ada elemen tertentu atau pilihan dalam maiesiophilia yang biasa terjadi pada semua maiesiophiliacs. Sesetengah mungkin mengejar fantasi yang berkaitan dengan keadaan di mana subjek boleh melahirkan, atau kepada keadaan yang subjek hamil mungkin mendapati diri mereka bertindak, seperti pendekatan untuk mobiliti, tidur, dan berpakaian. Kawasan tertentu dan proses badan yang berubah semasa kehamilan juga boleh menjadi tumpuan pelaburan psikologi, tetapi kebogelan atau aktiviti seksual tidak selalu penting, dan dalam sesetengah kes kehamilan sebenarnya tidak perlu untuk merangsang keghairahan. Dalam kes-kes ini, penampilan abdomen yang diperbesar yang disebabkan oleh obesiti atau makan berlebihan mungkin mencukupi, atau semata-mata cadangan pusar protruding.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan